Ota yhteyttä!
+358 40 525 0509 / Michaela
michaela.ramm-schmidt[at]whyco.fi

Kuka?2020-10-28T18:47:28+02:00
Kuka?

Kestävä liiketoiminta on tulevaisuutta – autan siinä alkuun!

Olen Michaela Ramm-Schmidt ja olen perustanut WhyCon haastaakseni tavan, jolla vastuullisuus yleensä pyritään toteuttamaan. Se jää usein pintapuoliseksi ja irralliseksi, jolloin se ei vaikuta eikä se ole uskottavaa.

Kuka minä olen?

Olen maailmaan intohimoisesti suhtautuva optimisti, jota ajaa vahva halu vaikuttaa ja parantaa maailmaa – kestävä liiketoiminta on iso mahdollisuus. Haluan nähdä kätteni jäljet ja olen valmis näkemään sen eteen paljon vaivaa. Minusta sanotaan, että hahmotan isot kokonaisuudet ja olen analyyttinen sekä ratkaisukeskeinen. Ydinosaamistani on rakentaa hyvä perusta kasvulle ja inspiroida yrityksiä löytämään vastuullisuuden tarjoamat liiketoimintahyödyt. Palveluistani ja referensseistäni voit lukea lisää täältä.

Haen inspiraationi saaristosta ja kävelemällä tuntikaupalla metsässä sekä lukemalla paljon. Johtavat periaatteeni ovat:

  • Arvosta ja välitä
  • Ole rohkea
  • Kyseenalaista
  • Tee oikein
  • Tee se yhdessä

Monipuolista kokemusta ja paljon osaamista

Minulla on noin 20 vuotta kokemusta monesta toimialasta ja hyvin erilaisista organisaatioista niiden eri tasoilla. Olen nähnyt yrityksen johdossa kasvun ja sen haasteet. Vastuullisuuskysymykset ovat olleet kiinteä osa työtäni jo pidempään ja olen monesti pohtinut, miten vastuullisuus viedään kaiken toiminnan ytimeen. Minulla on kokemusta hallitustyöskentelystä ja olen tottunut toimimaan yritysten omistajien ja sijoittajien kanssa. Minulla on vahvaa osaamista yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja yhteiskunnan toiminnasta.

Olen perehtynyt vastuullisuuteen monista eri näkökulmista, koska se on kiinnostanut minua jo vuosia. Intohimoni ovat myös hyvä johtaminen, viestintä ja ihmisten keskinäinen kanssakäyminen ja haen niistä jatkuvasti lisää tietoa. Minulla on Aalto Executive Educationin Diploma in responsible business ja Henleyn Executive MBA -tutkinto. Olen koulutukseltani juristi ja toimin kolmella kielellä sujuvasti (suomi, ruotsi, englanti).

Työtaustani

Baltic Sea Action Group (Elävä Itämeri säätiö), toimitusjohtaja, 2019-

Baltic Sea Action Group (Elävä Itämeri säätiö), johtaja, yritysyhteistyö, 2019

WhyCo Oy, yrittäjä, 2017-

Adven Group Oy, lakiasiainjohtaja (ml. yritysvastuu, riskienhallinta, vakuutukset), johtoryhmän jäsen, hallituksen sihteeri, 2014-2017

Teknologiateollisuus ry, johtava asiantuntija elinkeinopolitiikka ja -lainsäädäntö, laajan johtoryhmän jäsen, 2009-2014

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy, asianajaja (kilpailuoikeus, yrityskaupat, kaupalliset sopimukset), 1999-2009

Täältä löydät lisätietoja taustastani ja kokemuksestani. Kerron myös mielelläni lisää ajattelustani, eli ole ihmeessä yhteydessä!

Yhteystiedot

WhyCo Oy
Michaela Ramm-Schmidt
Perustaja, toimitusjohtaja

Puhelin: 040 525 0509
Sähköposti: michaela.ramm-schmidt[at]whyco.fi
Osoite: Nuottatie 10 A, 02230 Espoo
Verkkolaskutusosoite: FI6015443000039185, operaattoritunnus NDEAFIHH

Lue lisää blogissa

Lue lisää

WhyCo Oy

WhyCo on perustettu missiosta kääntää yritysvastuu sanahelinästä todeksi, vahvaksi voimaksi, joka liikuttaa ihmisiä, muuttaa maailmaa ja rakentaa kestävää kasvua.

WhyCo on tukena, kun yritys haluaa viedä vastuullisuuden toiminnan ytimeen. WhyCo tarjoaa monia palveluja yrityksesi kestävän liiketoiminnan ja kasvun rakentamiseen. Yritysvastuun toteuttaminen vaikuttavasti parantaa yrityksen toimintaa ja vie maailmaa eteenpäin. Liiketoiminnan vastuullisuus on myös hyvin kannattavaa, josta kerrotaan blogissa lisää.

Go to Top